Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Vrhunski PRVOMAJSKI oddih v Hotelu Park Lovran za DVE osebi z vključenim POLPENZIONOM. Kuponi so unovčljivi od 1.4. do 13.5.2017!

Vrhunski PRVOMAJSKI oddih v Hotelu Park Lovran za DVE osebi z vključenim POLPENZIONOM. Kuponi so unovčljivi od 1.4. do 13.5.2017!

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Če še ne veste, kam bi se odpravili med prvomajskimi prazniki, je oddih v Hotelu Park Lovran vrhunska izbira! Ponudba velja za dve osebi in vključuje polpenzion - za brezskrbni oddih z vašo najdražjo osebo!
Hotel Park Lovran, ki se nahaja poleg starega mestnega jedra, je le streljaj stran od poznane promenade „Lungo Mare“, ki povezuje Lovran z Opatijo. V hotelu vsem gostom zagotavljajo izredno kakovostno kombinacijo udobja in storitev. Hotel ima kar 4 zvezdice, ponaša se tudi z odlično kulinariko v svoji restavraciji, kjer gostom postrežejo strežejo zajtrk in večerjo. Ima tudi lokalno zelo poznano kavarno z odličnimi slaščicami, wellness središče z notranjim bazenom, sobo za sproščanje in meditacijo, fitnes center in SPA zono (s finsko in bio savno, masažnimi kadmi, čajem in še mnogo več). Na voljo imate mnogo aktivnosti za krajšanje časa: plavanje in sončenje, sprehajanje in pohodništvo, če pa bi radi ostali povezani, vam hotel nudi tudi brezplačno wifi internetno povezavo v vseh sobah. Parkiranje je za goste brezplačno, hotel razpolaga s 25 parkirnimi mesti. Sobe v mansardi nudijo strešna okna s pogledom v nebo.
Če iščete udobno nastanitev v prijetni atmosferi in na lepi lokaciji s pestro ponudbo, potem je Hotel Park Lovran prava izbira.
LOVRAN
Mesto Lovran je bilo prvič omenjeno v 12. stoletju pod imenom „Lauriana“, ki izhaja iz imena za lovor, ki na tem področju raste v izobilju. To malo kvarnersko mestece je eno izmed najbolj poznanih na Opatijski rivieri, odlikujejo pa ga milo podnebje in bogato mediteransko rastje.
Gurmani bodo v Lovranu gotovo uživali, saj tam lahko najdete pestro gastronomsko izbiro za vse okuse, nekatere izmed restavracij v Lovranu sodijo med najboljše v celi Hrvaški! Prav tako bo Lovran zadovoljil vse ljubitelje sonca in morja, saj se ponaša s zelo čisto vodo, zalivi in plažami, ki obkrožajo Lovran. Najbolj znana sta prodnati plaži Peharovo (nahaja se cca. 400 m od hotela) in Medveja (cca. 2 km od hotela).
Lovran je odlično izhodišče za mnogo aktivnosti (sprehodi, plavanje, pohodništvo ipd.) in različne ekskurzije, seveda pa je potrebno najprej raziskati očarljive uličice tega simpatičnega srednjeveškega mesteca, ki ga še vedno obkrožajo obrambni zidovi iz prejšnjih časov. Tudi arhitektura v Lovranu je izrazito srednjeveška, zato izkoristite priložnost in si oglejte čudovite uličice, stopnišča in verande.
Obiščite Lovran, očarljivo modro-zeleno oazo z ohranjeno naravo, pestro gastronomsko ponudbo in bogato arhitekturno-zgodovinsko dediščino. Je idealna izbira za zadovoljitev različnih okusov in želja!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.