Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Prvomajski dopust v MOBILNIH HIŠICAH v Umagu! Dve nočitvi za do 6 oseb v mobilnih hišicah ADRIATIC PARK ali ARIA

Prvomajski dopust v MOBILNIH HIŠICAH v Umagu! Dve nočitvi za do 6 oseb v mobilnih hišicah ADRIATIC PARK ali ARIA

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Obiščite Camping in park Umag (bivši kamp Ladin Gaj), eden največjih na Hrvaškem, večkrat nagrajen z različnimi priznanji za kakovost! Ponudba zajema namestitev v mobilnih hišicah, ki se nahajajo v neposredni bližini plaže, na voljo boste imeli tudi klimo, SAT TV in pokrito teraso s sedežno garnituro. Z doplačilom imate tudi možnost brezžične WiFi povezave. 
Mobilna hišica ADRIATIC PARK:Velikost: 32 m23 spalnice (ena z zakonsko posteljo, drugi dve z ločenimi ležišči, lahko pograd)Kopalnica (prha/WC)Kuhinja in jedilni kotNajveč 6 oseb (6. oseba z doplačilom)Oddaljenost od morja: prib. 400 m
Mobilna hišica ARIA: Velikost: 34,4 m2Nova (2017)3 spalnice (ena z zakonsko posteljo, druga z ločenimi ležišči, tretja z eno posteljo izpod katere se potegne še druga postelja )Kopalnica (prha/WC) + dodaten WCKuhinja in jedilni kotMikrovalovna pečica, grelnik vode, pomivalni stroj, 2 ležalnikaNajveč 6 oseb (6. oseba z doplačilom)Oddaljenost od morja: prib. 400 m
Kamp se nahaja v Karigadorju, 8 km od Umaga in 6 km od Novigrada, plaža je skalnata in kamnita. Tam se nahaja vse, kar potrebujete za brezskrben oddih - restavracije, bari, picerija, trgovina, pekarna, ribarnica, ambulanta, pralnica perila in sušilnica, privoščite si lahko celo masažo!
Kamp ima svoj bazenski kompleks, ki obsega 3 zunanje bazene in gusarsko ladjo, tako da je poskrbljeno prav za vse dopustnike - stare in mlade. Poleg otroškega igrišča in notranjega prostora za zabavo je tam tudi adrenalinski park, ogledate pa si lahko še eko park z znamenitostmi Istre ali se odpravite po eni izmed sprehajalnih poti.
Če radi svoj dopust preživljate aktivno, so vam v kampu na voljo večnamensko igrišče, odbojka na mivki, nogomet, namizni tenis, gimnastika v vodi, pilates, joga in aerobika, z doplačilom pa tudi teniška igrišča, mini golf, vodni športi in najem koles. 
Ne zamudite priložnosti za sijajen oddih v Umagu!
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.