Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

2-urna uporaba SAVNE za DVE osebi + PIJAČA (voda + čaj) + COPATI v Hotelu Medno*** pri Ljubljani

2-urna uporaba SAVNE za DVE osebi + PIJAČA (voda + čaj) + COPATI v Hotelu Medno*** pri Ljubljani

31%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Privoščite si razvajanje v Hotelu Medno, kjer boste uživali v 2-urnem sproščanju v IR in finski savni. Povabite prijatelja, partnerja ali vam ljubo osebo in se v prijetnem ambientu sprostite in naredite nekaj dobrega za telo! 
IR savna s pomočjo prijetne toplote infra rdečih žarkov omogoča sprostitev od stresnega dela in življenja, odpravlja bolečine v mišicah, krepi imunski sistem, razstruplja in čisti telo ter medicinsko dokazano pozitivno vpliva na mišice, sklepe, prebavo in kožo. Z uporabo finske savne boste okrepili imunski sistem, preprečili različna obolenja, ublažili stres, sprostili telo in se počutili kot prerojeni!
Preko savnanja telo izloča razne škodljive in strupene snovi, zato je priporočljivo obiskovati savno in tako omogočiti našemu telesu, da se na prijeten način prečisti. Savnanje ima veliko pozitivnih učinkov, kot so, da pospeši hujšanje, ima zdravilne in lepotilne učnike na kožo, lajša različne bolečine in sprošča tako telo, kot duha. Priporočamo vam, da pred in po savnanju pijete vodo, za še boljše čiščenje organizma.
Podarite sebi in drugim zdravje!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.