Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

TRAJNO KERATINSKO VIHANJE TREPALNIC, VKLJUČENO BREZPLAČNO BARVANJE TREPALNIC IN OBRVI: Za trajno zapeljiv pogled obiščite Lepotni studio ŽIVA,(bivši salon Visio)! AKCIJA 29€ namesto 59€!

TRAJNO KERATINSKO VIHANJE TREPALNIC, VKLJUČENO BREZPLAČNO BARVANJE TREPALNIC IN OBRVI: Za trajno zapeljiv pogled obiščite Lepotni studio ŽIVA,(bivši salon Visio)! AKCIJA 29€ namesto 59€!

94%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


PONUDBA ZAJEMA!

  • TRAJNO KERATINSKO VIHANJE trepalnic za vaš nov zapeljiv pogled! 
  • IZKORISTITE ŠE BREZPLAČNO BARVANJE TREPALNIC IN OBRVI (v vrednosti 15€)- zato si zase vzemite kar slabo urco!
  • možno pa je tudi doplačilo oblikovanja obrvi z voskanjem (kvalitetni voski Lycon): doplačilo 5 eur (redna cena 9 eur).
  • V Lepotnem studiu Živa (bivši salon VISIO) imajo že več kot 13 letne izkušnje, ter se stalno izobražujejo in seznanjajo z novimi trendi
  • ODLIČNO DARILO ZA VAŠO PARTNERKO
  • unovčenje kupona velja vse do 1.06.2017
  • Poglejte v novo leto zapeljivo kot še nikoli in si rezervirajte svoj termin čim prej

Imate ravne ali celo navzdol obrnjene trepalnice? Ne marate umetnih trepalnic ali pa ste se jih naveličale? Vas le-te motijo pri nošnji kontaktnih leč? Potem je trajno keratinsko vihanje trepalnic prava stvar za vaš nov zapeljiv pogled!
Trajno vihanje (kodranje) trepalnic ni nova stvar; uporabljale so jo že naše babice, saj izum sega v 50.leta prejšnjega stoletja. Metode in preparati so skozi desetletja doživeli velik napredek in danes imamo na trgu več uveljavljenih blagovnih znamk. Na sam vrh vodilnih blagovnih znamk v tej industriji pa se umešča Elleebana, ki prihaja iz Avstralije, certificirana pa je tudi po novi uredbi EU o kozmetičnih izdelkih.
In zakaj je ravno Elleebana tako posebna? Ne samo, da nanos ne boli, ne peče, ne moti in na sploh ni neprijeten, emulzija vsebuje keratin, ki trepalnice obnavlja in jih krepi. Po le 2-3 nanosih boste opazile, da so vaše treplanice gostejše in daljše, zato so primerne tudi za slabše trepalnice in za vse, ki ste si ravno odstranile umetne trepalnice. Izdelek ne vsebuje Formaldehida!
Metoda je primerna tudi, če nosite kontaktne leče, ki pa jih je pred začetkom potrebno odstraniti, zato o tem obvestite kozmetičarko. Vaše čudovite trepalnice bodo trajale 6-8 tednov, v tem času pa lahko uporabljate vsa ličila; tudi maskaro, lahko se kopate v bazenu, morju, lahko se ukvarjate s športom in savnate ter celo spite z glavo v vzglavniku :).

Opozorilo: ne priporočamo ljudem z klavstrofobijo. Postopka ne izvajamo na očeh (vekah), ki kažejo kakršnokoli bolezensko stanje.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.