Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

APARTMAJI IVA, Kršan, Labin, Hrvaška - 76 EUR - 2x nočitev v hiši za do 5 oseb, Brezplačno parkirišče

APARTMAJI IVA, Kršan, Labin, Hrvaška - 76 EUR - 2x nočitev v hiši za do 5 oseb, Brezplačno parkirišče

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


V kraju Vlašići, blizu Kršana in Labina, stoji Kuća Iva, ljubka, prostorna in udobno opremljena hiša za počitnice. Zgrajena je v idiličnem okolju notranjosti istrskega polotoka. Če si želite miru in resničnega oddiha, je to pravi kraj za vas.  

Preživite svoj prosti čas s sprehajanjem po bližnjih gozdičkih ali kolesarjenjem skozi zanimiva naselja. Za gurmane in ljubitelje pristnih regionalnih jedi so na voljo številne 'konobe' s tradicionalnimi specialitetami.

Hiša je popolnoma opremljena za udobno bivanje – v njej so sveža posteljnina, brisače, sušilec za lase, pomivalni in pralni stroj, klima, žar, mikrovalovna pečica, štedilnik, ležalniki in parkirna mesta.

Labin-Albona, ki se nahaja na vzhodni obali istrskega polotoka, samo okoli štirideset kilometrov od Pulja in šestdeset kilometrov od Reke, je zgodovinsko in upravno središče vzhodne Istre, naseljeno že v drugem tisočletju pred našim štetjem. Tam, kjer se zeleni griči na vzhodu srečajo z morjem in kjer se stapljata narava in dediščina, tam je raj za umetnike, tam sta Labin-Albona in Rabac. Staro srednjeveško mesto Labin-Albona je prepolno umetniških ateljejev, v katerih boste občutili edinstveno umetniško življenje. Umetnine ne boste samo gledali, ampak tudi občutili in doživeli...

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.