Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

CAMP IVONA - RAFTING NA REKI TARI, Foča, Bosna in Hercegovina - 66 EUR - 2x nočitev v 2/3/4/5/6 posteljnih bungalovih v Campu Ivona za 2 osebi, 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

CAMP IVONA - RAFTING NA REKI TARI, Foča, Bosna in Hercegovina - 66 EUR - 2x nočitev v 2/3/4/5/6 posteljnih bungalovih v Campu Ivona za 2 osebi, 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Camp Ivona za vas organizira rafting na reki Tari - razpolagajo s kompletno rafting opremo, od profesionalnih čolnov za divje vode do neoprenskih oblek, rešilnih jopičev, čelad, obutve, ... Camp Ivona se nahaja v slikoviti dolini reke Drine, v gorskemu območju, na jugovzhodu Republike Srbske, na meji med Bosno in Hercegovino in Črno goro.


Camp ima na voljo 24 bungalovov s skupno kapaciteto do 90 oseb. V bungalovih za 2-3-4-5-6 oseb, so vedno čiste rjuhe (ne potrebujete spalne vreče). Poleg bungalovov, Camp Ivona razpolaga tudi s stranišči in tuši, ki so vedno dobro vzdrževani in brezhibno čisti.


Restavracija je opremljena z veliko prostora za vse goste, predvsem za kamin in seveda bar, kjer lahko naročite dobro domače vino. Na voljo je tudi lastna pekarna na les, v kateri se pripravljajo različne jedi, predvsem jedi s teletino, jagnjetino, svinjino. Pripravljajo tudi sirnico, burek, ribe in še več.


Skiperji so domačini, z dolgoletnimi izkušnjami vodenja na divjih vodah rek Tare in Drine, s certifikatom IRF. Rafting je zamišljen in se izvaja kot aktivni turizem, kjer se ob usmerjanju izkušenih vodičev spustite po najatraktivnejšem kanjonu v tem predelu sveta. Med samim raftingom ne boste zgolj opazovalci, temveč boste s skiperjem aktivno sodelovali. Doživeli boste razburljive brzice, ki jih je približno 50, in se po stopnji moči gibljejo od 2 pa vse do 4 po mednarodni lestvici.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.