Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

ERGONOMIČNI MASAŽNI TRAK za ledveni pas in hrbet + BREZPLAČNA poštnina

ERGONOMIČNI MASAŽNI TRAK za ledveni pas in hrbet + BREZPLAČNA poštnina

71%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Nepogrešljiv pripomoček za vse, ki se srečujete s težavami v ledvedem predelu ter v predelu hrbtišča! Med nošenjem trak stimulira vretenčne mišice ter pretok krvi, kar vi opazite kot olajšanje.
Bolečine v hrbtenici so pogoste spremljevalke zrelih letih. Dolga leta sedenja, slabe drže, dvigovanja bremen, težkega dela, sklanjanja, športa ipd. pustijo na hrbtenici boleče posledice. Poleg tega pa lahko hrbtenico prizadenejo razne bolezni, ki povzročijo hude težave ne samo s hrbtenico in križem, ampak posledično tudi z drugimi deli telesa. Seveda pa tudi staranje zahteva svoj davek.
Ergonomski pripomoček s svojo edinstveno obliko deluje tam, kjer nastaja bolečina: okrog obvretenčnih mišic. Kadar ga nosite, ta greje in stimulira mišice, da se sprostijo in popustijo napetost. S tem začne bolečina popuščati, vaše počutje pa se opazno izboljša. Blaži tudi težave po poškodbi hrbtenice, nepravilnem gibu, dvigovanju težkih bremen, spanju na pretrdi/premehki postelji. Primeren za vse, ki doživljajo nenadne ali ponavljajoče se bolečine v križu ali hrbtenici.
Zaživite aktivno brez bolečin v hrbtenici!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

CANON PIXMA G3420
-15%
OMEJENA KOLIČINA

CANON PIXMA G3420

189,99€ 159,99€ Odpri