Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

3- ali 5-dnevna avantura s SPANJEM POD ZVEZDAMI v udobnem ŠOTORU Apartmajev in šotorišča Silva v Prlekiji (Ljutomer)

3- ali 5-dnevna avantura s SPANJEM POD ZVEZDAMI v udobnem ŠOTORU Apartmajev in šotorišča Silva v Prlekiji (Ljutomer)

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Kampiranje je posebna oblika bivanja v sožitju z naravo, kjer lahko podnevi uživate pod jasnim modrim nebom in v toplih nočeh pod zvezdami!
Vse ljubitelje kampiranja vabimo na kampiranje v Prlekiji v šotorišču Silva, kjer boste našli ravno to kar potrebujete za brezskrben oddih v naravi.
Zjutraj vas bo pričakal bogat zajtrk s katerim se boste lahko polni energije odpravili na ogled okoliških zanimivosti.
Prleška vas se nahaja v osrčju Prlekije, pokrajine polne prelepih nasprotij med gričevnatim svetom Slovenskih Goric in pomurskih ravnic. Ljutomer, osrčje in metropola Prlekije, ter Jeruzalem, ki slovi po skrivnosti odličnih vin, dajeta tej pokrajini posebno vrednoto.
Šotorišče Silva je bilo odprto v letu 2013 in je urejeno v kraju Cezanjevci, ki je od Ljutomera oddaljeno 3 km, od Term Banovci in Bioterm Mala Nedelja pa 9 km.
Gostom šotorišča je na voljo tudi pokrit skupni prostor s krušno pečjo in žarom. Imajo tudi brezplačni brezžični dostop do interneta. Možna je izposoja koles, žara, slack-line, lokostrelstvo in hodulje. Najbližja manjša trgovina je oddaljena 300 m, restavracija pa 2 km.
Šotorišče SIlva leži na stičišču kolesarskih poti in ob Pomurski planinski poti. Gajševsko jezero, ki je zelo primerno za surfanje in ribolov, je oddaljeno le 2,5 km. Do vinske kleti Jeruzalem je 7 km. V bližnji okolici se je možno oskrbeti z moko iz mlina, bučnim oljem, bučnimi semeni, naravnimi sokovi, odličnim prleškim vinom in ostalimi prleškimi dobrotami.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.