Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

ČUDOVITI TIHANY IN TERMALNE POČITNICE V HEVIZU, Heviz, Madžarska - 135 EUR - Prevoz s turističnim avtobusom na navedeni relaciji za 1 osebo, 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi v Hotelu Erzsebet 3* za 1 osebo

ČUDOVITI TIHANY IN TERMALNE POČITNICE V HEVIZU, Heviz, Madžarska - 135 EUR - Prevoz s turističnim avtobusom na navedeni relaciji za 1 osebo, 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi v Hotelu Erzsebet 3* za 1 osebo

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Héviz je najpomembnejše središčemadžarskega in srednjeevropskega zdraviliškega turizma. Poleg tega je mestoznano tudi kot wellness destinacija za mlajše generacije. Zdraviliško jezero Héviz je največje in edinstveno termalno jezero vEvropi, ki so ga poznali že Rimljani. Njegova voda in blato sta zdravilnaza številne bolezni. Med poletjem se temperatura vode v jezeru, ki jepriljubljeno za kopanje, povzpne na 36°C, pa tudi v zimskem času temperaturavode ne pade pod 22°C, zato je zelo dobro obiskano in primerno za kopanje tudiv zimskih mesecih. 


Program: 
1. dan: Slovenija – Tihany - Heviz: Odhod avtobusaiz Slovenije ob 7 uri zjutraj. Po prestopu na Madžarsko stran bomo uživali napanoramski vožnji ob severni obali Blatnega jezera. Peljali se bomo skozi mestoKesthely in vinorodni Badascony. Za čas kosila boste prispeli v znanozdraviliško mesto Balatonfured, kjer si boste lahko privoščili okrepčilo.Sledila bo kratka vožnja do polotoka Tihany. Celoten polotok je zgodovinskookrožje, katerega središče je benediktinski samostan iz leta 1055. Za vasicoTihany pravijo, da je najlepši kraj na Madžarskem in je zelo priljubljena turističnatočka. Vasica je idilično urejena, skoraj vsaka hiša ima trgovino s spominki. Tukajnajdete tudi etno muzej na prostem, s prekrasnim pogledom na Blatno jezero. Poogledu se boste odpravili proti mestu Heviz. Namestitev v izbranem hotelu invečerja. 


2.dan: Termalni oddih v Hevizu (po želji večerja v tipični čardi): Zajtrk. Dan bonamenjen sproščanju v hotelskem wellnesu in ob zdraviliškem jezeru Heviz. Zvečerse boste proti doplačilu lahko odločili za večerjo v tipični čardi (v temprimeru boste že plačano večerjo v hotelu lahko zamenjali za kosilo). Nočitev. 


3. dan: Heviz - Slovenija: Po zajtrku bosledilo prosto dopoldne in možnost uporabe hotelskega wellnesa ali kopanje vtermalnem jezeru. Okoli 15-ih se bomo odpravili proti domu kamor bomo prispeliv večernih urah. 


Hotel Erzsébet se nahaja 350 m od glavnega vhoda v priljubljeno termalnojezero Hévíz. Ponuja madžarsko kulinariko, lasten spa in podzemno parkirišče.Vse sobe vključujejo lastno kopalnico s kopalnim plaščem, v vseh predelih paje na voljo tudi brezplačen brezžični internet.V restavraciji ali na očarljivi terasi si lahko privoščite madžarskespecialitete in mednarodne jedi.Hotelski spa obsega infra-rdečo savno, finsko savno, parno kopel in masažnokad. Na voljo so tudi različni lepotni in zdravilni tretmaji. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.