Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

6-DNEVNI SKUPINSKI OBISK DUBAJA, Dubaj, Združeni Arabski Emirati - 884 EUR - 5x nočitev s samopostrežnim zajtrkom v hotelu 3*/4* za 1 osebo, Letalski prevoz Ljubljana – Dubaj - Ljubljana za 1 osebo

6-DNEVNI SKUPINSKI OBISK DUBAJA, Dubaj, Združeni Arabski Emirati - 884 EUR - 5x nočitev s samopostrežnim zajtrkom v hotelu 3*/4* za 1 osebo, Letalski prevoz Ljubljana – Dubaj - Ljubljana za 1 osebo

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Mesto nasprotij pod bleščečim arabskim soncem: čudovite peščene plaže, kristalna modrina Arabskega zaliva, pravljični hoteli in skrivnostna puščava! Vse to je Dubaj, eden od sedmih arabskih emiratov, stičišče najsodobnejših dosežkov sveta in stičišče modernega, urbanega in tradicionalnega puščavskega življenja.

Vaš program potovanja:

1. dan: LJUBLJANA – DUBAJ: Zbirališčeudeležencev v Ljubljani in polet preko enega od letališč v Dubaj. Poopravljenih mejnih formalnostih prevoz v hotel. Nastanitev in nočitev. 
 
 
2. dan: DUBAJ: Po zajtrku ogled glavnega mesta istoimenskegaEmirata ob arabskem zalivu, ki se je v nekaj desetletjih razvil izpristaniškega mesteca v poslovno in komercialno središče arabskega polotoka. Občudovaliboste  številne stolpnice, zgrajene pozadnjih zapovedih arhitekturnega ustvarjanja, s panoramske točke opazovalisvetovno znani hotel Burj Al Arab, se zapeljali po umetnem otočju Palma dohotela Atlantis, občudovali zunanjost šejkove palače… Za lažji vpogled vnastanek in razvoj Dubaja boste obiskali muzej v trdnjavi Al Fahidi. Sledil bosprehod skozi najstarejši predel Al Bastakya z ozkimi, senčnimi ulicami in vožnjaz vodnimi taksiji – abrami preko morske ožine »Creek« na slikoviti tržnici začimb in zlata, kjer boste lahko občudovalitudi največji zlati prstan na svetu. Oglede bomo zaključili v enem največjihnakupovalnih središč na svetu – v Mall of Dubai, kjer predlagamo, da obiščete najvišjostavbo sveta – Burj Khalifa  in sepovzpnete v 124 nadstropje od kjer je čudovit razgled na arhitekturne dosežkeEmirata. Nekaj prostega časa za ogled akvarija in drsališča, zvečer pa bosteobčudovali še plešoče fontane. Z metrojem povratek v hotel. Nočitev.
 
 
3. dan: DUBAJ: Po zajtrku odhod z najnovejšim dubajskim metrojem intramvajem v Marino, zgrajeno ob umetnem vodnem kanalu, ki ga obkrožajo moderninebotičniki. Sprehod po znameniti promenadi »The Walk« ob peščeni plaži. Prostoza kratko osvežitev v arabskem morju ali enostavno za uživanje ob kavi v eni odštevilnih restavracij. Na povratku postanek v nakupovalnem središčuMall Of Emirates, kjer se med drugim lahko spustite po pokritem smučišču. Povratekv hotel. Zvečer predlagamo vožnjo s tradicionalno arabsko ladjoDhow mimo osvetljenih trgov in palač in z večerjo na ladji. Nočitev.
 
 
4. dan: POČITNICE V DUBAJU ALI IZLET V ABU DHABI: Zajtrkin prosto. Priporočamo  obisk arabsketržnice Madinat Jumeirah in počitek na beli peščeni plaži, lahko pa se odločiteza celodnevni izlet v upravno in poslovno središče Združenih arabskih emiratov- Abu Dhabi, kjer je  tudi sedež vladeZdruženih arabskih emiratov, sedež mnogih naftnih družb, največjih svetovnihbank in multinacionalk. Moderno mesto, ki je  zraslo iz puščave, je danes ozaljšano sštevilnimi zelenimi površinami, parki in fontanami, v samem emiratu pa je bilov zadnjih letih posajenih več kot 150 milijonov dreves. Abu Dhabi leži na otoku,ki ga s kopnim povezujejo trije mostovi. Postanek za ogled Velike mošeje šejkaZayeda, nato pa sledi panoramska vožnja po obalni cesti mimo emirskih palač naotok Breakwater, od koder se odpira lep pogled na obalno ulico Corniche inluksuzni hotel Emirates Palace. Obisk zgodovinske vasice kjer je predstavljenoživljenje kakršno je bilo tu pred odkritjem nafte. Nekaj prostega časa zakosilo. Popoldne vožnja preko otoka Saadijat kjer nastaja nov kulturni center Abu Dhabija, na otok Yas.Postanek na dirkališču F1 Yas Marina circuit in pri zabaviščnem parku FerrariWorld. Zvečer povratek v Dubaj. Nočitev.
 
5. dan: POČITNICE V DUBAJU 
Zajtrki v hotelu. Dan boste lahko izkoristili za dodatne oglede mesta, nakupe in počitek ob morju. Priporočamo, da se udeležite adrenalinskega safarija v puščavi. S terenskimi vozili se boste zapeljali po zlatih peščenih sipinah, občudovali sončni zahod v puščavi in jezdili kamele. V beduinskem kampu pa vam bodo pripravili nepozabno večerjo in program pod zvezdami. Nočni odhod na letališče.
 
6. dan: DUBAJ – LJUBLJANA: Poopravljenih carinskih formalnostih polet preko enega od letališč v Ljubljano. 
 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.