Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

VEČNAMENSKA RUTA - MULTI SCARF v ŠTIRIH različnih barvah (temno modra, rdeča, pink ali črna) + poštnina je BREZPLAČNA

VEČNAMENSKA RUTA - MULTI SCARF v ŠTIRIH različnih barvah (temno modra, rdeča, pink ali črna) + poštnina je BREZPLAČNA

54%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>No, pa jo imamo! Kolikokrat se vam je zgodilo, da ste s seboj na lepše ali pa ob športnem udejstvovanju vzeli s seboj kapo pa ušesno pokrivalo ali pa tudi ruto. Vse to da boste uporabili primerno pokrivalo glede na vaše aktivnosti.
Sedaj vam tega ni treba!  Z nakupom kupona si boste zagotovili enkratno večnamensko pokrivalo - ruto Multi-scarf v različnih barvah!    
Multi-ruta je večnamensko pokrivalo, dolge valjaste oblike in je primerna za uporabo skozi vse leto. Ta se lahko uporabi kot klobuk, bandana, naglavni trak, zapestni pas, šal, kapa, podkapa ali maska. Multi-šal je izredno primeren za tek, smučanje, deskanje na snegu, pohodništvo, ribolov, kolesarjenje, motociklizem, golf in vse ostale športe, kjer sami najbolj uživate! Material tudi odlično vpija znoj. Zaradi svoje prvotne mehkobe in odlične elastičnosti, je Multi-šal izredno udoben in priročen za vse vaše aktivnosti na prostem.
 
Torej! Odločitev za nakup ni vprašljiva. Odločiti se morate le v kateri barvi in seveda koliko multi rut potrebujete! 
Specifikacije:
Velikost: 50 x 24 cmMaterial: Brezšivni poliesterSpol: Unisex
 Značilnosti:
Design: Unikatno potiskan in zelo udoben material, ki je lahek in zračenUporaba: Multi funkcionalna uporaba za zaščito glave. Uporablja se kot kapa, šal, naglavni trak, zapestni trak, podkapa, ruta, maska in mnogo več.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.