Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

400 kapsul OMEGA 3 z ribjim oljem in dodanim vitaminom E za zdravo srce, dober vid in možgane + BREZPLAČNA poštnina

400 kapsul OMEGA 3 z ribjim oljem in dodanim vitaminom E za zdravo srce, dober vid in možgane + BREZPLAČNA poštnina

65%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>Omega 3 – Ribje olje v kapsulah (400 kapsul), SANCT BERNHARD
Omega 3 - Ribje olje v kapsulah je prehransko dopolnilo, ki vsebuje dragocene, biološko aktivne Omega 3 maščobne kisline. Te namreč sodijo v skupino esencialnih maščobnih kislin, ki jih nujno potrebujemo za normalno delovanje številnih telesnih funkcij. Ker jih naše telo samo ne more tvoriti dovolj, jih moramo zaužiti s hrano.
Obstajata dve večji skupini omega 3 maščob:
kratkoverižna omega 3 maščobna kislina, imenovana alfa-linolenska kislina (ALA), ki jo vsebujejo sojini kalčki in laneno seme, pa tudi zelenolistna zelenjava, denimo špinača in solata,dolgoverižni, večkrat nenasičeni maščobni kislini dokozaheksaenojska kislina (DHK) in eikozapentaenojska kislina (EPK). Navadno sta živalskega izvora, največ pa ju vsebujejo hladnovodne ribe in lignji.Za živila z omega 3 maščobnimi kislinami je strokovno dokazano naslednje:
Dokozaheksaenojska kislina (DHK) in eikozapentaenojska kislina (EPK) prispevata k vzdrževanju normalne ravni trigliceridov v krvi in k normalnemu krvnemu tlaku. Poleg tega vplivata na delovanje srca ((koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg EPK in DHK).Dokozaheksaenojska kislina (DHK) prispeva k vzdrževanju normalne ravni trigliceridov v krvi, vpliva tudi na delovanje možganov in ohranjanje vida ((koristni učinek se doseže z dnevnim vnosom 250 mg EPK in DHK).Dokazano je, da nadomestitev nasičenih maščob z nenasičenimi maščobami prispeva k vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi. Takšni nenasičeni maščobi sta denimo oleinska kislina in alfa-linolenska kislina (ALA). K vzdrževanju normalne ravni holesterola v krvi prispeva tudi linolna kislina.1 kapsula vsebuje 500 mg ribjega olja
Sestavine: Ribje olje ( 72,5%), želatina, glicerin, vitamin E
Priporočeni dnevni odmerek: 2 kapsuli 3x na dan pred obrokom z dovolj tekočine.
Neto vsebina: 400 kapsul = 268 g
Rok uporabe: 06/2018
Hraniti v temnem in hladnem prostoru izven dosega otrok!Izdelka na izpostavljajte neposredni sončni svetlobi in ga shranjujte pri temperaturi do 25 stopinj C.Priporočen dnevni vnos se ne sme prekoračiti!Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za zdravo in uravnoteženo prehrano in ne more nadomestiti zdravega načina življenja.Nosečnice in doječe matere naj se pred samo uporabo posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.