Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Preživite nepozabni PRVOMAJSKI VIKEND za 2 osebi v Hotelu Park**** v Doboju (kuponi so unovčljivi do 5.5.2017)

Preživite nepozabni PRVOMAJSKI VIKEND za 2 osebi v Hotelu Park**** v Doboju (kuponi so unovčljivi do 5.5.2017)

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Svojo drago ali dragega za presenetite z nepozabnim prvomajskim vikendom v Hotelu Park**** v Doboju v Bosni in Hercegovini.
Doboj leži na severu Bosne in Hercegovine in je eno izmed najstarejših mest v državi, obenem pa tudi eno izmed najpomembnejših urbanih centrov v tej regiji. Mesto je zelo raznoliko, v njem lahko najdete pestro paleto urbanih kavarn in barov, pomešanih med starejše tradicionalne bare in restavracije. 
Med najzanimivejše turistične atrakcije v Doboju zagotovo spada trdnjava Doboj iz zgodnjega 13. stoletja, ki nudi prekrasen pogled na stari grad, rimski kamp Castrum, Park narodnih herojev in staro mestno jedro. Kot zanimivost - Doboj je eno izmed redkih mest, kjer lahko le v nekaj sto metrih najdete islamske, katoliške, pravoslavne in židovske verske objekte.
HOTEL PARK**** Doboj je sodoben hotel, ki se ponaša kar s 4 zvezdicami! Nahaja se v osrčju Doboja, poleg osrednjega mestnega parka, in je odlična izbira za goste, ki mesto obiščejo poslovno ali v prostem času. S 106 sodobno opremljenimi sobami hotel izpolnjuje potrebe vsakega gosta, pa naj gre za kratek oddih ali daljše bivanje. Dodatna ponudba v hotelu vključuje a la carte restavracijo z narodno in mednarodno kulinariko, lounge bar in teraso s prijetnim pogledom proti glavni ulici in osrednjem mestnem parku, po katerem je hotel dobil ime.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.