Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

KAVITACIJA + MINERALNO POVIJANJE (50 min) - 2 DELNI LEPOTNI TRETMA ZA PREOBLIKOVANJE TELESA IN ODPRAVO MAŠČOB. Učinki so vidni že po prvem obisku. V Salonu Phyt's v Ljubljani ali Kranju

KAVITACIJA + MINERALNO POVIJANJE (50 min) - 2 DELNI LEPOTNI TRETMA ZA PREOBLIKOVANJE TELESA IN ODPRAVO MAŠČOB. Učinki so vidni že po prvem obisku. V Salonu Phyt's v Ljubljani ali Kranju

75%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


ul>PONUDBA ZAJEMA: 1x tretma kavitacije - nekirurške liposukcije + mineralno povijanje (neinvazivna metoda)
lepotni tretma, katerega učinki so vidni že po prvem obisku za učinkovite rezultate se priporoča vsaj 3-5 obiskov-zmanšanje konfekcijske številke
zmanjšanje obsega telesa za 10-50 cmizboljšanje splošnega počutja, zaradi manjše obremenitve telesa s toksini in odpadnimi snovmiLOKACIJA: LJUBLJANA -Rudnik, Ukmarjeva 2, Vhod C-III, 3. nadstropje, 030/ 248 339KRANJ, Smledniška cesta 94, 040 705 346Rok unovčenja: 1.7.2017
Učinki lepotnega tretmaja, ki ga v tokratni ponudbi ponujamo po prav neverjetni ceni, so bili v preteklosti dosegljivi le z operativnim posegom in posledično bolečinami. Danes je to v Salonu  Phyt’s v Ljubljani dosegljivo na povsem neboleč in popolnoma varen način.
Gre za kombinacijo, ki prinaša prav neverjetne rezultate na številnih področjih, še posebej pa na področju izgube maščobnih celic na najbolj kritičnih predelih telesa. V sklopu mineralnega povijanja vam bodo opravili tudi testiranje treh organov, ki so izjemno pomembni pri izločanju odpadnih snovi iz telesa ter kopičenju maščobnih zalog.
Mineralno povijanje telesa ali mineralni body - wrapping (Mineralno povijanje telesa ali tudi mineralni body - wrapping, je neinvazivna in izredno učinkovita metoda oblikovanja postave, ki jo priporočamo kot »jumpstart« pri hujšanju.)
Na kožo nanesemo rastlinski losjon (preparat je izključno iz sestavin naravnega izvora, z BIO certifikatom Cosmebio, ne vsebuje PEG, parabenov, fenoksietanola, ne vsebuje sintetičnih sestavin, izdelek ni testiran na živalih), ki vsebuje:
divji kostanj: ugodno deluje na kapilare, oži žile spodbuja krvni obtok,črni ribez: bogat z vitaminoma C in E, antocianskimi barvili ter minerali,rdeče grozdje, cipresa: zmanjšujeta otekanje tkiva,oslad, timijan in pasijonka: zavirajo revmatično delovanje, pomirjajo ter blažijo vnetja, ter hladilni mentolov losjon (preparat je izključno iz sestavin naravnega izvora, z BIO certifikatom Cosmebio, ne vsebuje PEG, parabenov, fenoksietanola, ne vsebuje sintetičnih sestavin, izdelek ni testiran na živalih), temu je poleg divjega kostanja in črnega ribeza dodana tudi:arnika, ki oži žile in lajša otekline in kafra, ki zavira vnetja, artritis, bolečine v mišicah, zvine in revmatizem.Mentol ima hladilni učinek, lajša bolečine, pospešuje krvni obtok in posledično obnovo poškodovanega tkiva. Sledi povijanje telesa v mokre kompresijske povoje, kar dodatno pospešijo cirkulacijo krvi in izločanje.
KAVITACIJA
Kavitacija, drugače imenovana nekirurška liposukcija, je metoda razbijanja maščobnih celic s pomočjo ultrazvoka. Naprava generira nizko-frekvenčne ultrazvočne valove, ki ustvarijo nekakšne mirkomehurčke. Ti ob poku sprostijo energijo, ki razbije maščobno celico. Postopek odvečne maščobe ne izloči iz telesa, ampak jo le prenese v medcelično tekočino, od kjer gre v jetra, limfo, delno jo porabi, ali pa se izloči s potenjem in urinom.
 
 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.