Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

GLAMPING ODDIH OB BLOŠKEM JEZERU, Nova vas, Slovenija - 99 EUR - 2x nočitev v leseni hišici za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

GLAMPING ODDIH OB BLOŠKEM JEZERU, Nova vas, Slovenija - 99 EUR - 2x nočitev v leseni hišici za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Park Idila –domovanje pri ’’gozdnih možeh’’. Ob vstopu park varujeta dva gozdna moža, kiskrbita da obiskovalci spoštujejo naravo in idilično okolje Bloškega jezera zlesenimi šotori, lesenimi medvedi, ki ob nevestnim ravnanjem z okoljem inživalmi včasih tudi oživijo.


V parku sledijo trendu na področju kampiranju glampingu, kije glamurozna različica kampiranja. Lesene hiške omogočajo bivanje v stiku znaravo. Namenjene so turizmu za nočitve ali preživljanje prostega časa, poprincipu, zdravo, naravno, udobno. Hišice so naravno izolirane tako da sonamenjene nočitvam v vseh letnih časih.


Leseni šotori – hiške v parku Idila so narejene  izsmrekovega, borovega in češnjevega lesa. V hiškah so iz obloge razvidne rastiin kontrast lesa, streha je zasnovana iz imitacije skodel. Leseni šotori sookolju in ljudem prijazni, nudijo gostom topel občutek domačnosti in skupaj zidiličnim okoljem Bloškega jezera vplivajo na pozitivno razpoloženje in sožitjez naravo.


Narava in okolica Bloškega jezera  je idilična, takšna naj tudi ostane… Bloškimedvedje, race, žabe, raki, ribe in ostala živa bitja kot na primer ljudje iz tega okolja, potrebujejo tišino za počitek in oddih. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.