Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

SUPER 2-dnevni izlet v zabaviščni park MIRABILANDIJA z agencijo goHolidays - različni termini odhodov iz LJ, SEŽ, NG, MB in CE

SUPER 2-dnevni izlet v zabaviščni park MIRABILANDIJA z agencijo goHolidays - različni termini odhodov iz LJ, SEŽ, NG, MB in CE

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


p>NESKONČNA ZABAVA, ADRENALIN IN IZLET! 
Popestrite prvomajske počitnice sebi in svojim otrokom v zabaviščnem parku Mirabilandija v Italiji!
 
Zabaviščni park Mirabilandija se razprostira na površini okrog 30.000 m² od tega cca. 10.000 m2 pripada vodnemu delu, ki se imenuje Mirabilandia Beach. Obiskovalce vseh starostnih kategorij navdušujejo številne atrakcije med katerimi je tudi največji evropski Roller coster - vlak smrti, adrenalinska vožnja s formulo 1 SPEED, Autosplash, Rio bravo z raftingom po brzicah, Policijska akademija v živo in nenazadnje spust po Hara Kiriju. Park nudi tudi številne trgovinice, restavracije, bare – tako, da je dobro poskrbljeno tudi za žejne in lačne.
PROGRAM
1. DAN:
Odhod  iz Slovenije v jutranjih urah.Vožnja po severni Italiji mimo Benetk do Mirabilandije. Dan bo posvečen nori zabavi in norčijam v zabaviščnem parku. Zvečer se bomo odpravili v hotel – namestitev in nočitev.
2. DAN:
Po zajtrku se bomo vrnili v Mirabilandijo in nadaljevali zabavo iz prejšnjega dne. V poznopopoldanskih urah (ob cca. 17.30) se bomo odpravili nazaj proti Sloveniji, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.