Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Luksuzna počitnice v mestu Pag! Sedem nočitev s polpenzionom v hotelu Meridijan****, ki se nahaja samo 50 m od morja. Kuponi so unovčljivi cel mesec JUNIJ!

Luksuzna počitnice v mestu Pag! Sedem nočitev s polpenzionom v hotelu Meridijan****, ki se nahaja samo 50 m od morja. Kuponi so unovčljivi cel mesec JUNIJ!

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Ne čakajte in si zagotovite ugodne počitnice že zdaj! Na otoku Pag vas čaka luksuzen 7-dnevni oddih s polpenzionom za dve osebi v hotelu Meridijan, ki se nahaja v neposredni bližini morja.
Hotel Meridijan se nahaja v mestu Pag na istoimenskem otoku. Hotel ima sprejemno ložo, recepcijo in dvigalo, gostom je na voljo tudi brezžični internet. Tisti, ki tja pridejo z avtom, imajo na voljo brezplačen parkirni prostor zunaj ali parkiranje v garažni hiši (z doplačilom). Okolico hotela pa lahko seveda raziščete kar peš.
Sobe v hotelu imajo kopalnico, opremljene so tudi s klimatsko napravo, sefom minibarom, telefonom, TVjem in sušilnikom za lase. Večina sob ima balkon, ki je popoln za sproščanje in razgledovanje. Za najmlajše goste imajo v hotelu na voljo otroške postelje.
Tudi lačni ali žejni gotovo ne boste, saj imajo v hotelu restavracijo in prostor za zajtrkovanje, kavarno in bar.
Kar pa se tiče preživljanja časa, športa in zabave, ima hotel zunanji bazen, ki je primeren tudi za aktivno rekreacijo in vodno telovadbo. Na terasi se lahko gostje sončijo na ležalnikih s senčniki, prav tako se tam strežejo osvežilne pijače iz bara. Če želite svoj čas preživljati aktivno, vam bo v hotelu na voljo veliko različnih aktivnosti: organizirani izleti z ladjo, taxi ladjo, najem čolna, najem koles in potapljanje. V bližini hotela imate dostop do igrišča za tenis, nogomet, odbojko, košarko in cageball. Hotel organizira tudi izlete na znane in edinstvene hrvaške nacionalne parke.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.