Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

3-dnevni oddih (2 nočitvi) v Apartmanih Vesna**** v centru Opatije na Hrvaškem (veljavnost do 30.06.2017 - tudi med prazniki)

3-dnevni oddih (2 nočitvi) v Apartmanih Vesna**** v centru Opatije na Hrvaškem (veljavnost do 30.06.2017 - tudi med prazniki)

21%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


strong>Čas je za obisk Opatije! Zakaj ravno tja?
Opatija je veliko in zelo dostopno mesto ter ena izmed najbolj zaželenih destinacij v Evropi. Bivanje v tej regiji je zaradi blage klime prijazno skozi celo leto. Izjemno zanimiva je tudi zgodovina mesta, seveda pa je treba posebej omeniti tudi to, da se Opatija ponaša z najlepšimi plažami na Jadranu!
Ne zamudite te ugodne ponudbe za oddih, ki si ga lahko privoščite vse do konca junija!
Apartmaji Vesna se nahajajo v sredušču Opatije. Od morja in slavne promenade Lungo Mare so oddaljeni približno 200 m. Nahajajo se na mirni lokaciji in nudijo čudovit pogled na morje.
Apartma A8 ima mini kuhinjo (štedilnik in hladilnik) ter kopalnico s tušem in pralnim strojem. Opremljen je tudi z zakonsko posteljo in jedilno mizo, gostom pa je na voljo tudi SAT/TV in Wi-Fi. Apartma ima lep pogled na morje, na bližnja mesta in otoke. Na veliki terasi boste našli ležalnike, mizo in mali bar z žarom, kar vam bo omogočilo idealen oddih v toplih nočeh.
Apartma A9 ima prostorno sobo in sodobno kopalnico. Opremljen je s posteljo, raztegljivim kavčem, jedilno mizo, omaro, majhno kuhinjo in pralnim strojem. V kuhinji so na voljo aparat za kavo, vrelnik vode in toaster; v aprtmaju vam je na voljo tudi klimatska naprava. Poleg apartmaja se nahaja romantična vrtna hišica, obdana z mandarinovci in limonovci, kjer se lahko sprostite podnevi ali zvečer.
Ne zamudite mirnega in sproščujočega oddiha v Opatiji, ki je ena izmed nabolj poznanih turističnih destinacij na Hrvaškem. Tam vam in vaši boljši polovici gotovo ne bo dolgčas - sprehodite se po promenadi Lungo Mare ali pa se odpravite v park, na plažo ali na dobro večerjo!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.